ÁSZ Képzések

ÁSZ Tábor & ÁSZ Drámaiskola


Hátralevõ idõ


múlva

Támogatónk:

mora logo s

ÁSZ DRÁMAISKOLA JELENTKEZÉS INDUL!

2018. augusztus 06.

dramiskola001

 

2018. augusztus 20-án 9.00-kor honlapunk ÁSZ DRÁMAISKOLA aloldalán, a "Kurzusok" címszó alatt megtalálod, hogy milyen kurzusokkal indítjuk el a 2018/19-es tanévét szeptember eljén! Az elsősöknek már most van lehetősége előjelentkezni!

Az online jelentkezés 2018.08.21. 9.00 órakor indul!

JELENTKEZÉS A DRÁMAISKOLÁBA
Hátralevõ idõ


múlva
Visszaszámlálás
véget ért

 

 
 
 
 

  sz dramaiskola vizsga 2018021   Az ELSŐ ÉVFOLYAMRA JELENTKEZŐK számára lehetővé tettük az előjelentkezést! Ha szeretnél a 2018/19-es tanévünkre az első évfolyamba  jelentkezni – ha 2019-ben felvételizel, akkor emellé a kurzus mellé a FELVÉTELI CSOPORT kurzusát is felveheted majd -  de nem vagy még Ász tag, írj nekünk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az augusztus 21-én honlapunkon megjelenő online jelentkezési lapunkat így is ki kell töltened majd, de a jelentkezési lap visszaküldése elsőbbséget biztosít számodra.Nálunk nincs felvételi: egyetlen korlát a csoportlétszám!

Addig is barangolj a honlapunkon, olvashatsz az ÁSZ DRÁMAISKOLÁRÓL és az ÁSZ TÁBORRÓL IS! Fotógalériánkban képek, videógalériánkban videókon láthatod mit jelent az ÁSZ!?sz dramaiskola vizsga 2018181

HIVATALOS ONLINE JELENTKEZÉS INDUL VALAMENNYI KURZUSUNKRA– a terveink szerint lesz KEZDŐ, FELVÉTELI, ZENÉS ÉS KORTÁRSDRÁMA kurzusuk -a "JELENTKEZÉS AZ ÁSZ DRÁMAISKOLÁBA" aloldalon2018.08.21.-én 9.00-kor!

Ha szeretnél tudni az Ász megmozdulásokról, látogass el honlapunkra, vagy legyél tagja az Ász Tábor facebook csoportnak.Keress fel minket a facebookon és jelezd jelentkezési szándékod.Honlapunk "Kapcsolat" aloldalán e-mailt is küldhetsz nekünk, minden kérdésedre választ adunk!  Várunk!

Legyenek Ász napjaid!   >

 

 Vissza a hírekhez