ÁSZ Képzések

ÁSZ Tábor & ÁSZ Drámaiskola

Támogatónk:

mora logo s
  AZ ÁSZ CHALLANGE TANÁRI KAR-2020
  AZ ÁSZ CLASSIC TANÁRI KAR-2020  

MIÉRT TWICE?

Azt kérték diákjaink, hogy térjen vissza az ÁSZ CHALLENGE őrület is. Sok-sok tapasztalat és élmény,  sokféle táborforma van mögöttünk és idén újra két tábor, két különböző, kétszeres ÁSZ DÓZIS jön. Ami marad: idén is SOMOGYDÖRÖCSKÉN találkozunk és nem kérdés: ÁSZ lesz!

MI VÁR AZ ÁSZ TWICE SZÍNJÁTSZÓ TÁBOROKBAN?

- Professzionális személyiség- kreativitás és improvizációs készség fejlesztő, projekt központú színjátszó kurzus, profi színésztanárok vezetésével.
- Színházi alkotó-és próbafolyamat. Itt színész, dramaturg, rendező, díszlettervező, zenész lehetsz.
- Munka minőségi foglalkoztatótermekben. Öt egyenrangú foglalkoztatóban és egy nagy - próbahelyként is használható - étteremben lehet dolgozhatsz. Emellett egy vadregényes táborhely nyújt izgalmas próba-és játszóhelyet az alkotó teameknek.

EZ LESZ A CHALLENGE TÁBORBAN

• Munka, munka, munka…
• 3 „Challenge projekt”,  1,2,3 nap alatt.  3 előadást készítesz el a csapatoddal., melyeket a tábor területén mutattok be a többi táborozónak.
• Szakmai beszélgetések, ahol a bemutatott projekteket elemezzük közösen. 

EZ LESZ CLASSIC TÁBORBAN

•"Gála projekt", melynek keretében több napon keresztül dolgozol egy előadáson a csapatoddal. Ezt a  az ÁSZ GÁLÁN láthatják először a táborozók
és a barátok, ismerősök, akiket meghívhatsz! (Az ÁSZ GÁLA helyszíne: Zichy Mihály Művelődési Központ . Címe: 8660 TAB Kossuth Lajos utca 86. A belépés ingyenes.)
• Sportversenyek, címerverseny, vetélkedők az ÁSZ KUPÁÉRT!
• Extra programok: pl. Slam poetry, ÁSZ-jam, KI-MIT-TUD, disco, éjféli egypercesek, esküvő, szingli klub, játékterem, színjátékos terem, filmklub.
• Egyetemekre felvett Ász színinövendékekkel beszélgethetsz az egyetemi és felvételi tapasztalatokról.

MINDKÉT TÁBORBAN 4 CSOPORT INDULÁSÁT TERVEZZÜK, ÉRDEMES TEHÁT IDŐBEN JELENTKEZNI!

FIGYELEM!!!
Amennyiben ételérzékenységed van (glutén, laktóz), vagy vegetáriánus vagy, kérhetsz speciális étkezést, melynek díja a táborozási költségen felül 3500 Ft. (Igényedet feltétlenül jelezd a jelentkezési lapodon, a speciális étkezés díját a táborozás első napján rendezheted.)

 

MINDKÉT TÁBOR TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJA : 75.000 Ft.

Idén sem kell idegenforgalmi adót fizetned!   A táborozás/táborozások díja három részletben fizethető utalással, csekken, vagy készpénben.

1. részlet: 10.000 Ft - Határidő: a jelentkezést követő egy hét.
Ez a tábori foglaló. Visszalépés esetén nem utaljuk vissza, gondold át alaposan részvételi szándékodat!

2. részlet: 30.000Ft - Határidő: március 31. (Jelentkezni lehet a tábor kezdetéig, ha van hely.)
SIÓFOK ÉS SOMOGYDÖRÖCSKE KÖZÖTT BUSZT SZERVEZÜNK: AZ ÚT ÁRÁT EKKOR KELL UTALNOD! BUSZKÖLTSÉG: 2000Ft/fő/1 út. (Oda-vissza út esetán 4.000Ft a buszköltség.) Ha elmulasztod rendezni a buszút árát, csak akkor tudod igénybe venni, ha maradt még szabad hely. Ezen összegeket visszalépés esetén visszautaljuk, ha 2020. június 2. (Challenge tábor) vagy 2020. június 12-én (Classic tábor) éjfélig megtörténik a visszalépés írásban. Megértésed köszönjük!

3. részlet: 35.000 Ft – A helyszínen kell rendezned az érkezés napján készpénzben.

A jelentkezés 2020. január 18-án 20.00 óra 1 perc 18mp-kor indul. A "JELENTKEZÉS" aloldalunkon online jelentkezhetsz! Már csak pár nap! A visszaszámlálás elindult! 

További részletek a jelentkezés indulásakor a "JELENTKEZÉS" aloldalon, vagy a jelentkezést követően kapott "ÁSZ VÁLASZ LEVÉL"-ben olvashatsz!

Légy az évről évre bővülő Ász-közösség tagja! Dolgozz egy összetartó csapatban! Oldódj fel az elfogadó, támogató, felszabadító légkörben! Fedezd fel a saját képességeidet! Tanulj meg koncentráltan, elmélyülten dolgozni! Válj nyitottabbá, köss könnyebben barátságokat!

További friss információkat a honlap "TÁBORRÓL", "ÁSZ TEAM" és "HELYSZÍN" aloldalain találsz! Ha bármi kérdésed lenne, a "KAPCSOLAT" aloldalon megtalálod, hogyan érhetsz el minket!


VÁRUNK!