ÁSZ TeamAkikre számíthatsz

Támogatónk:

mora logo s
 

ÁSZ TEAM

 

ITT TALÁLHATOD AZ ÁSZ 2019 - ÁSZ RELOADED TÁBOR TANÁRI GÁRDÁJÁNAK MUNKÁSSÁGÁT BEMUTATÓ TÁJÉKOZTATÓT,
MIUTÁN A TANÁRUNK MEGJELENT A FŐOLDALUNKON!

team oldalraandrasuj

Gáspár András Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1993-ban végzett Iglódi István osztályában. Az ÁSZ Tábor művészeti vezetője immáron 12. éve. Az ÁSZ Drámaiskola alapítója, tanára. Évekig dolgozott az RTL KLUB műsorvezető-főszerkesztőjeként és a Magyar Televízió műsorvezetőjeként. A S.Ö.R. és G.Ö.R.CS. című előadásokban látható jelenleg a Hatszín Teátrum színpadán,  ahol 2017-ben mutatták be az „Arian Mole újabb kínszenvedési a felnőttkor küszöbén” című rendezését. 2019-ben két színdarabot rendez. A Pinceszínházban látható a "MEGHALLGATÁS" című pszichokrimi és a Szentendrei Teátrum ősbemutatója a "PETŐFI-JÁTÉK" című zenés játék. Ismert szinkronhang (pl. Amerikai Pite - Stifler; Jamie Oliver; Kung-fu Panda; Gulliver; Suicide Squad - JOKER). Az RTL-KLUB Barátok közt című szappanoperájában Petrik Gedeon ügyvéd megformálója. 2016-ban a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) fesztiválprogamjának programvezetője volt.

A 12 évvel ezelőtti volt az első Ász nyarunk. Akkor nem sejtettük Balázs Ágnessel, hogy több száz fiatal lelkébe ültetjük el az évek során,  az érzést, amit a Kis herceg írója, Antoine de Saint-Exupéry fogalmazott meg gyönyörűen: nincs nagyobb fényűzés, mint az  emberi kapcsolatoké...Az első nyarat továbbiak követték és év közben az Ász drámaiskola is mind több fiatal szívét kötötte szorosan egymáshoz. Az Ász azért élő ennyi év után is, mert folyamatosan mozgásban van. Így lesz ez 2019-ben is, hiszen Somogydöröcskét is be kell laknunk, fel kell fedeznünk, meg kell hódítanunk. Bízom benne, hogy ebben az új kalandban is sokan velünk tartanak! Egy régi történet új fejezete kezdődik. Együtt írjuk! Tartsatok velünk!

Gáspár  András


team oldalra agi  

Balázs Ágnes a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1993-ban végzett Iglódi István osztályában. 2008 óta szervezője és vezetője az ÁSZ Színjátszó Tábornak. Az ÁSZ Drámaiskola vezetője, tanára.Színésznő, drámaíró, író, és zeneszerző. Évekig televíziózott. Számos film hősnőjének szinkronhangja. (Pl. Harry Potter - Bellatrix). 2003 óta jelennek meg könyvei. 2004 óta a Móra Könyvkiadó állandó szerzője. Több színdarabja mellett, "Andersen, avagy a mesék meséje" című zenés játéka számos hazai színház repertoárján szerepelt és Németországban három színház is játszotta a darab balett változatát. Jelenleg "Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén" című átirata szerepel műsoron Budapesten. 2019-ben "Meghallgatás" című színdarabját a Pinceszínház és "Petőfi-játék" című zenés játékát a Szentendrei Teátrum mutatja be. Honlapjának címe: www.balazsagnes.hu 

Drága Ászosok! Egy varázslatos új helyen találkozunk idén nyáron.
Ez lesz a mi birodalmunk, ahol elfelejthetjük a gondokat,
hátunk mögött hagyhatjuk a nehézségeket, és feltöltődhetünk
a következő évre. Sokat játszunk és beszélgetünk majd,
a lényeg az összekapcsolódás lesz, a közös gondolkodás.
Annyira, de annyira várom már! Találkozunk! Jó lesz!

Balázs Ágnes


team oldalra felho 

Felhőfi-Kiss László a Nemzeti Színház Stúdiójában Bodnár Sándor tanítványa volt. Színművész diplomáját a Miskolci Nemzeti színházban szerezte. Pályája során az alternatív és a kőszínházi szférában is aktív színházcsinálóként dolgozott és dolgozik együtt olyan neves színházi alkotókkal, mint Pintér Béla és Mohácsi János.  Nevéhez fűződik az Utolsó Vonal  társulat megalapítása. Jelenleg a Vígszínház "Salemi boszorkányok", a Hatszín Teátrum "Francia rúdugrás" és az Óbudai Kulturális Központban látható "Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszbén" című produkcióiban látható színpadon. Évek óta  Pesti Magyar   Akadémia tanára, 2018 őszén Pál Andrással indított osztályt. 

Sokat hallottam az ÁSZ Táborról korábban, de nem értettem, hogy mitől lehet olyan nagy szám. Azután tavaly én is megtapasztalhattam, és most már tudom. Az ÁSZ Tábor az egyik legizgalmasabb dolog a világon. Döbbenetesen sűrű tíz-tizenegy nap volt. Mindenből jó sok volt. Az ÁSZ Tábor édes, sós, fanyar, pikáns, de nagyon finom. Aki szeret mindenbe bele kóstolni, aki szereti az ízeket, annak ízleni fog. Gyertek, főzzünk ki együtt valami jót. (Már nem úgy értem, hogy konkrétan főzzünk; nyers hús, hagyma, bogrács meg ilyesmi, értitek. Ez csak egy ilyen hasonlatszerű szimbólikus izé. Remélem, értitek, hogy hogyan értem. Na, mindegy, majd nyáron megbeszéljük.)

Felhőfi Kiss László


team oldalra barni 

Dékány Barnabás 2016-ban diplomázott színészként a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Bagossy László-Pelsőczy Réka osztályában.Játszik a Belvárosi Színház "Száll a kakukk fészkére" (Billy), Egy fenékkel két lovon (Alan Dangle), és „Love, Love, Love” (Jamie), az Átrium Egy, kettő három című és "Kraken művelet" előadásaiban, továbbá címszereplője a Hatszín Teátrum „Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén” című előadásának. Színészként és rendezőként visszatért az SZFE-re, a Jack Keroack művéből Úton címmel írt és rendezett előadást. Az SZFE "Solaris" című produkciójával, melynek írója és rendezője, meghívást kapott 2016-ban a POSZT-ra. 2018-as rendezése a Grecsó Krisztián regényéből készült "Megyek utánad" című előadása. A WELLHELLO együttes dalai által ihletett #sohavégetnemérős mozifilm szereplője.2018 tavaszán az RTL-KLUB műsorán futó „Tanár” című sorozat főszereplője. Ős Ászos, 16 évesen az ÁSZ TÁBOR 1.0 diákja volt 2008-ban. Az Ász Drámaiskola tanára 2017-től.Az ÁSZ 2015 CHALLENGE 1.0 tábor megálmodója és csoportvezetője. 2019-ben ötödször vezet csoportot az Ász Táborban.  2019-ben a Jurányi Inkubátorházban két új Orlai produkcióban is feladatot kapott. Címszereplője a "Mr. Sloan szórakozik" bemutatónak és játszik a Kerékgyártó  István "Hurok" című művéből készült előadásban.

27/fiu/174cm
**Budapest**
“HA NEM TUDJUK, MERRE VISZ AZ ÉLET, ELTÉVEDNI SE TUDUNK” - COELHO
(lécci ha csak viccből ászozol ne jelölj, komolyra hajtok köszi csá)
///Hobbik: jelenetezgetés, színjátszi, keményen próby///
Én minden challengeben az igazit keresem!^^

Dékány Barnabás

team oldalraadriennuj 

Herczeg Adrienn 2004-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Hegedűs D. Géza osztályában. 2007-ben Nívó-díjat kapott, a 2007/2008-as évadban neki ítélték a legjobbnői mellékszereplőnek járó Színikritikusok Díját. 2008-ban Szendrő-díjjal, 2009-ben a Pécsi Országos Színházi Találkozó„Legjobb női főszereplő” díjával ismerték el színészi munkáját.2009-ben Pécs Megyei Jogú Város neki ítélte a Városháza Emlékérmet. 2010-ben Soós Imre-díjat kapott.2011-2017-ig a Vígszínház társulatának tagja.Jelenleg a Vígszínház„Rendezés”,,a Pécsi Nemzeti Színház „Veszedelmes Viszonyok”  és Mecseki Tigris előadásában, ez utóbbiban a K2 Színház társulattal dolgozva, valamint  a Jurányi Inkubátorház „Bebújós” című produkcióiban. Látható továbbá a Kortalan Kortárs színházi sorozatban a Mozsár Műhelyben projektjében. 2018-as bemutatója az Öldöklés Istene, amely az Átriumban előadása. 2015-től a Pesti Magyar Színiakadémia tanára és tanít a Pécsi Művészeti Gimnáziumban színjátékot és ugyanitt a felnőttképzésen vers és prózát.

Aki nem volt még Ász Táborban, az nem is tudja mi a jó! Én már voltam!Tapasztaltam! Láttam, hallottam és éreztem! Mindig mosolygok, ha eszembe jut!Nem tudom mit írhatnék, mert nem tudok csak pár dolgot kiemelni!Szóban jobban megy, nem tagadom! Jó az egész úgy, ahogy van! #szeretet#boldogság#barátság#munka#zene#ismerdmegmagad
#csapat#rengetegaprogram#sohanemunatkozunk#néhaalszunkis
#mutasdkivagy#kiváncsiakvagyunkrád#esőbenistudunkfocizni
#senkinemértidemiigen#együtt#jajdejóhogyújra#

Herczeg Adrienn

TOVÁBB OLVASOM