KurzusokÍgy dolgozunkAZ ÁSZ HÉTVÉGI DRÁMAISKOLA KURZUSAI

2023/24 TANÉV

Az Ász Drámaiskola a 16. tanévét kezdi meg 2023 szeptemberében. 

Az ÁSZ DRÁMAISKOLA  nem pusztán egy szakmai műhely, hanem egy közösség is, amely mindig mögötted áll!
A szakmai képzés és fejlesztés mellett fontosnak érezzük, hogy iskolánk stabil kapaszkodó legyen, egy olyan „menedékhely”, ahol diákjaink kijátszhatják magukból a felgyülemlett feszültséget, levezethetik a stresszt, a szorongást,  s a kreatív alkotófolyamatból energiát merítve megőrizhetik mind a fizikai, mind a mentális egészségüket.
A fiatalok, akik velünk tartanak jelenünk kaotikus, szétesett világában, hétről hétre olyan impulzusokat kapnak Drámaiskolánkban (az összetartó közösségtől és tanárainktól), amelyek segítik, hogy pszichésen megerősödjenek, és a drámajáték gyógyító erejét felhasználva könnyebben vegyék az akadályokat, és kreatívan kezeljék a hétköznapjaikban felmerülő problémákat.

Milyen kurzusok várnak 2023/24-ben? Válassz, és jelentkezz!

 

SZB 4712   

 Vizsgaképekért kattints!


 KORHATÁR: 

13 éves kortól 20 éves korig

(A Felvételi csoport esetében 22 éves korig, és a "COMA" kreatív zenés játék csoportba 16-22 éves korig lehet jelentkezni.)

LÉTSZÁM:

Csoportonként:  max. 18 fő.


A 2023/24-es tanévben kizárólag a vasárnap délutáni KREATÍV ZENÉS JÁTÉK CSOPORTBAN tartunk felvételit, az
Ász Drámaiskola többi csoportjába nincs felvételi. Egyetlen feltétel van: szeress játszani!

A jelentkezés 2023.augusztus 8-án, reggel 8 óra 8 perckor indul!
Az ALAPOZÓ, FELVÉTELI CSOPORTOKBA OKTÓBER VÉGÉIG, míg a ZENÉS KURZUSBA
SZEPTEMBER VÉGÉIG tudunk fogadni jelentkezőket!KURZUSOK

"INTERAKTÍV SZÍNHÁZ"- HALADÓ 1. CSOPORT

A kurzus két 120 perces modulból áll. 

A KURZUSOK IDŐPONTJA:
Szombatonként 9:00-13:00FIGYELEM! A Haladó csoportok kurzusait (HALADÓ 1. és HALADÓ 2.) a 2023/24-es tanévben párhuzamosan tartjuk, szombat délelőttönként. Mindkét kurzus két modulból áll:120 percen keresztül egy színházi projekten dolgozunk, majd a projekthez kapcsolódó tréning, személyiségfejlesztés és kreatív játék következik újabb 120 percben. A vizsgához közeledve a színházi projekt kerül a fókuszba.

Az "INTERAKTÍV SZÍNHÁZ" kurzust azok számára indítjuk, akik kíváncsiak egy színdarab születésének minden pillanatára (cselekményvázlat, jelenetkidolgozás, karakterépítés, stb.) Akik bátran vállalják, hogy a vizsgán kiállnak a nézők elé, akik aktív részeseivé válnak a történetépítésnek. Azoknak ajánljuk, akik boldogan élnek a lehetőséggel, hogy szabadon szárnyalhassanak műfajok (dráma, zenés színház, stand-up), korok és különféle helyszínek között. A színpad csak a bátraké! Gyertek!
A kurzushoz kapcsolódó tréning során a játékok, feladatok mind arról szólnak majd, hogy óráról órára arra ébredhess rá, hogy a kreativitásodnak semmi sem szab határt. Szerepjátékok, kalandjátékok, szituációs játékok is várnak rád és megismerkedhetsz Mihail Csehov "színjátszás technikáival."  Dolgozunk szöveggel és szöveg nélkül, beszélgetünk önmagunkról és a világról, és játszunk zenével és zene nélkül, ritmussal és ritmus nélkül, mozgunk önállóan és csoportban. Célunk, hogy újabb és újabb határokat léphess át.

 

Kurzusvezető: Balázs Ágnes
Tréningvezető: Gáspár András
Segédtanár: Gáspár Bianka

 

A kurzusra azok jelentkezhetnek, akik már elvégezték az ALAPOZÓ kurzust.

VIZSGA: Hatszín, 2024. június 23.
Részvételi díj: 22.000 Ft/hó

SZB 4860 
  

 Vizsgaképekért kattints!

 

"KLASSZIKUS ÉS KORTÁRS SHAKESPEARE " -  HALADÓ 2. CSOPORT

A kurzus két 120 perces modulból áll.

KURZUS IDŐPONTJA:
Szombatonként 9:00-13:00

FIGYELEM! A Haladó csoportok kurzusait (HALADÓ 1. és HALADÓ 2.) a 2023/24-es tanévben párhuzamosan tartjuk, szombat délelőttönként. Mindkét kurzus két modulból áll:120 percen keresztül egy színházi projekten dolgozunk, majd a projekthez kapcsolódó tréning, személyiségfejlesztés és kreatív játék következik újabb 120 percben. A vizsgához közeledve a színházi projekt kerül a fókuszba.

SZB 5343  
  

 Vizsgaképekért kattints!

 

Hogyan szólalnak meg a Szentivánéji álom főhősei Shakespeare szavaival? Miképp fabrikálna előadást napjainkban az athéni kézművesek csapata? Hogyan jelentkezik a túlzott dac és a túlzott behódolás a családban? Milyen konfliktusok adódhatnak szülő - gyerek között? Ezekre a kérdésekre keressük a választ A makrancos hölgy és a Lear Király című darabokon gondolkodva.

A kurzushoz kapcsolódó tréning során a színpadi beszéd képzésre és arra is hangsúlyt helyezünk, hogy miként lehet klasszikus és kortárs szövegeket
fizikai cselekvésekhez társítva "természetesen", "hétköznapi" módon használni. Dolgozunk szerelmes tematikájú Shakespeare szonettekkel, valamint kortárs Shakespeare átiratokkal, azaz miközben a vizsgaanyag formálódik, sokféle módon megközelítjük a tréningen Shakespeare világát.

 

Kurzusvezető: Balázs Ágnes
Tréningvezető: Gáspár András
Segédtanár: Gáspár Bianka


A kurzusra azok jelentkezhetnek, akik már elvégezték az ALAPOZÓ kurzust.
VIZSGA: Hatszín, 2024. június 23.
Részvételi díj: 22.000 Ft/hó

 

SZB 5312    

 Vizsgaképekért kattints!

ALAPOZÓ KURZUS

A kurzus két 120 perces modulból áll. A tematika: helyzetgyakorlatok, improvizáció, kreatív játék, jelenetépítés, színpadi beszéd

KURZUS IDŐPONTJA:

Szombatonként 13.30-17:30-ig 
KÉT PÁRHUZAMOSAN DOLGOZÓ CSOPORTOT INDÍTUNK.

A SZÍNÉSZMESTERSÉG ALAPJAI

A kurzust azoknak a diákoknak indítjuk, akik még nem vettek részt Ász-képzésen. Az alapozó kurzus tematikáját az Ász drámaiskola elmúlt 15 éve érlelte. Önismereti-kreatív-improvizációs- beszéd és jelenetépítéssel kapcsolatos gyakorlatokon keresztül kialakítjuk azt a közös színházi nyelvet, amely lehetővé teszi, hogy a diákok kiépíthessék önmagukban annak a színházi gondolkodásnak az alapjait, amelyre a későbbiekben magabiztosan építhetnek a drámaiskolai képzés egyéb kurzusain, vagy más képzési intézményekben. Célunk itt nem elsősorban a színművészeti egyetemekre történő felkészítés - ugyanakkor a felvételizőknek kifejezetten ajánljuk, hogy ezt az alapozó kurzust is elvégezzék - hanem sokkal inkább a kreatív gondolkodás ösztönzése. (Mint előbb írtuk: lehetőséget biztosítunk képzésünk keretei között az egyetemi felkészülésre is.)

 

Kurzusvezető és tréningvezető: Balázs Ágnes és Gáspár  András
Segédtanár: Gáspár Bianka

 

VIZSGA: Hatszín, 2024. június 23.

Részvételi díj: 22.000 Ft/hó

 

SZB 4742    

 Vizsgaképekért kattints!

 

FELVÉTELI KURZUS

A kurzus két 120 perces modulból áll. 

KURZUS IDŐPONTJA:

vasárnaponként 9:30-13:30

Azoknak a diákoknak ajánljuk, akik 2024-ben jelentkeznek Színművészeti Egyetemre vagy OKJ-s képzésre. Akik még nem vettek részt Ász-képzésen, azoknak érdemes az ALAPOZÓ KURZUSRA is bejelentkezni.

Felvételizőink sikereiről a SIKEREINK aloldalon tájékozódhatsz! Kattints!

 

Kurzus- és tréningvezetők: Balázs Ágnes és Gáspár András
Segédtanár: Gáspár Bianka

     Resized SZB 5269   

Felvételiző csoport 2023 - Vizsgaképekért kattints!


Balázs Ágnes

A kurzus során a szakmai képzésen túl azokat a képességeidet fejlesztjük majd,amelyek hozzásegíthetnek egy idegileg és fizikailag megterhelő helyzet – a felvételi – sikeres megoldásához.  Önismereti gyakorlatok segítenek majd abban, hogy megtaláld magad egy-egy vers és monológrészlet mögött, és ezáltal hitelesen add elő a saját magad által összeállított anyagodat. A munka során a művészi beszédre, helyzetgyakorlatok építésére, ritmus- és improvizációs gyakorlatokra és az év második felében a felvételi anyagra fókuszálunk. Október végén Farkas Amáta koreográfus lesz a vendégünk (Amáta egy kétórás tréninget tart nektek), aki tanácsokat ad majd, hogy az elkövetkező hónapokban milyen típusú mozgással érdemes foglalkoznod ahhoz, hogy a felvételi harmadrostáján rád váró mozgásos feladatok ne jelentsenek problémát. Október végén játékos próbafelvételit is tartunk majd, melyet követően együtt összegezzük, hogy az elkövetkező hónapokban milyen feladatok várnak ránk.

Gáspár András

A kurzus első óráin drámajátékokon és helyzetgyakorlatokon keresztül tágítjuk önnön határainkat. Ezt követően az elmúlt évhez hasonlóan 5 foglalkozáson más-más drámaíróval és műveikből vett jelenetekkel dolgozunk. (Tavaly Molnár Ferenc, Wedekind, Mrozek, Székely Csaba és Pintér Béla művei közül válogattunk. Idén is várható, hogy a klasszikus szerzők mellett több kortárs drámaíró műveivel is foglalkozunk.). Ezeken a kurzusnapokon a két csoportvezető felváltva vezeti a kurzust. A diákok hármas csapatokban prezentációt tartanak egy-egy szerzőből és kötelezően elolvasandó műveikből, majd a prezentációkat követően mindegyikük pár oldalas jelenetet rendez csoporttársainak, a kurzusvezetőkkel egyetemben. Ezeket a jeleneteket a többiek az adott kurzusnapon kapják meg, azaz kb. 3 óra lesz arra, hogy a csapat a vezető rendező segítségével értelmezze és színpadra állítsa a jelenetet, valamint a szereplők megtanulják/rögzítsék a jelenet szövegét. A felkészülést követően az elkészült 4-5 perces jeleneteket a csapatok bemutatják egymásnak, majd szakmai megbeszélés keretében elemzik az elvégzett munkát. Kemény challenge ez, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nagyon hasznos munka. Hasonló feladattal a felvételi 2. és 3. fordulóján is találkozhatsz. Az év második felében célirányosan a felvételi anyagok verseivel, monológjaival és dalaival dolgozunk.


VIZSGA: JELENETEK ÉS EGYÉNI FELVÉTELI ANYAGOKBÓL a Hatszín-ben,  2024. június 23.

Részvételi díj: 22.000 Ft/hó

 

KREATÍV ZENÉS KURZUS - KORTÁRS POP/ROCK/ALTERNATÍV DALOK FELHASZNÁLÁSÁVAL


A KURZUS IDŐPONTJA:
vasárnaponként 14:00-18:00

 

FIGYELEM!
A "KREATÍV ZENÉS" CSOPORTBA 16-22 évet betöltött diákokat tudunk felvenni!

Kurzusvezető: Gáspár András
Színésztréning/dramaturgia: Balázs Ágnes
Mozgás: Gáspár Bianka
Zenei vezető: Csernai Mihály

        Resized SZB 4632     

 Vizsgaképekért kattints!

Gáspár András:

A "KREATÍV ZENÉS" kurzus előadása a Marosvásárhelyi Művészeti  Egyetem Doktori iskolájának keretében készített  doktori  dolgozatom projektfeladata. A premier helyszíne a budapesti PINCESZÍHÁZ  lesz. A tervezett  időpont: 2024. június  11.  (Ez némileg változhat, amennyiben az időpont ütközik a budapesti SZFE harmadik felvételi rostájával! Legkésőbb februárban véglegesítjük az  időpontot ,  egyeztetve  az  SZFE-vel.) 
A doktori értekezésem a  Színház- és Filmművészeti Egyetemen évtizedeken át  tanító kiváló mesterem, Iglódi István, prózai színészek zenés képzésére kialakított  metodikáján alapul. Az Iglódi-módszer  lényege, hogy a  növendékeket nem a zenei anyag (musical, rock opera, zenés játék, stb...) szolgai előadására, hanem a zenei  anyag kreatív  felhasználására, és ezáltal szabad alkotó  gondolkodásra nevelje. Azaz: minden  zenei anyag, amivel az Iglódi- -kurzusok során az  egyetemen dolgoztunk csupán kiindulópont  volt egy-egy színpadi produkció létrehozására. Nem az eredeti művek dramaturgiáját követtük, amikor  a mesterünk által kijelölt anyagokat felhasználva alkottunk, hanem kibontottuk a zenében/a zene mögött/ a zene és szöveg rejtett rétegeiben rejlő dimenziókat, és saját  történeteket kreáltunk. Hol a szöveg, hol a melódia, hol a ritmus, hol a zenei világ inspirált és szabadított  fel bennünk, színész növendékekben soha nem látott  történeteket. Előadásaink (amelyek a Kőmíves Kelemen és a HOBO: VADÁSZAT anyagain alapultak) valóságos asszociáció és érzelem lavinák voltak. A prózai előadásoknál koreografáltabb, de a táncos darabok kötöttségénél szabadabb színházi világokat építettünk. A "KREATÍV ZENÉS JÁTÉK" kurzuson ezen elvek alapján fogunk dolgozni, elsajátítjuk az egyetemi oktatásban jelenleg nem alkalmazott "IGLÓDI-MÓDSZERT". Mivel azonban  a dolgozatomban fuzionálom mesterem metódusát a történetépítés, történetmesélés (Joseph Cambell) és együttes csoportmozgások és közösségi alkotás, színészképzés módszereivel (Tina Landau/Anne Bogart, Declan  Donnelan),  így ezen mesterek gyakorlatait is megismerhetik a kurzus résztvevői.

Az első 3 hónap az alapozás foglalkozásai lesznek, azaz elsajátítjuk mindazt, amit a színpadi produkció során később  hasznosítani fogunk, majd azt követően elkezdjük a munkát  a produkciónk alapját  jelentő zenei anyaggal (amelynek dalait már az  első hónapokban elsajátítjuk!). A minőségi alternatív zenét játszó CARSON COMA zenekar engedélyezte, hogy a "IV." című albumuk zenei anyagával dolgozzunk; ezek a kiváló dalok jelentik majd együtt formálandó előadásunk kiindulópontját. Ezúton is köszönjük a zenekarnak!!!

A munkatársaim Balázs Ágnes, Gáspár Bianka, Csernai Mihály lesznek. Balázs Ágnes alkotótársam a drámaiskolában, sokat fog segíteni abban, hogy a jeleneteink színészi és dramaturgiai szempontból professzionálisak legyenek, Bianka a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen szerzett színész diplomát bábművész  szakon, és a munka során, ahogy az Ász tábor számos projektjében tette, a színpadi mozgásért lesz  felelős. Csernai Mihély drámainstruktor diplomát  szerzett a budapesti Színművészeti Egyetemen, és drámaíró diplomát a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen. Misi több Ász  táborban a zenés előadásaim zenei vezetője volt, és közreműködött  a drámaiskola "A  FAL" című zenés előadásának elkészítésében. Misi a korrepetítori munka mellett a szólamok komponálásáért, a zenei anyag szerkesztéséért, és a zenei kíséretért, hangszerelésért lesz felelős.

 

FIGYELEM!

Mivel a kurzus a PINCESZÍNHÁZ-ban kiírt bemutató előadással ér véget,
azaz a színház repertoárjára veszi  a produkciót, így
a "KREATÍV ZENÉS CSOPORTNAK" társulatként kell funkcionálni, azaz  meg kell próbálnod úgy kell szervezni az életed, hogy
a foglalkozásokon jelen tudj lenni!
Amennyiben nem tudod vállalni, hogy egyéb elfoglaltságaidat alárendeled a vasárnap délutáni óráknak/próbáknak,
kérünk, hogy a Drámaiskola egyéb kurzusai közül válassz magadnak megfelelőt! A Drámaiskolában sem támogatjuk a hiányzásokat
(a hiányzások ott is hátráltatják a fejlődésedet és a csoport munkáját), de ott valamivel
jobban tudjuk kezelni az előforduló esetleges (elkerülhetetlen) hiányzást.
Megértésed köszönöm!

FIGYELEM!
EZ A KURZUS FELVÉTELI KÖTELES!
A "KREATÍV ZENÉS JÁTÉK" KURZUS NYITOTT, AZAZ NEM FELTÉTEL AZ ÁSZ DRÁMAISKOLÁS ALAPOZÓ ÉV.

Drámaiskolánkban nincs felvételi, de mivel ahhoz, hogy megfelelő tempóban tudjunk
dolgozni ezen a képzésen, szükséges az, hogy a felvételin tesztelt készségek rendelkezésre álljanak.
Nem a tehetségedet fogjuk minősíteni, hanem kizárólag azt mérlegeljük munkatársaimmal,
hogy a komplex studiumra, ami rád vár az év során, a jelenlegi felkészültséged elegendő-e.

Jelentkezz a honlap jelentkezés oldalán.
A catingot már megtartottuk, de szeptember hónap folyamán még van lehetőség
pótfelvételizni, mivel 4 helyünk van még.
A pótcastingról módjáról telefonon tudunk egyeztetni.
Hívd Gáspár Andrást a 06/30 9449079-es telefonszámon.


Amivel készülnöd kell a felvételire:
1. Bármilyen dal (népdal, opera, operett, zenés játék, sanzon, kuplé,musical)
2. Bármilyen pop dal, zenei alappal (karaoke)
3. Prózai/verses szöveg (monológ, vagy novella részlet)

Amire a pófelvételin számíthatsz:

1.

Gáspár Bianka egy színpadi csoportmozgás centrikus koreográfiát tanít majd, amelyet rögzítened kell.
Nem táncosokat keresünk, hanem olyan csapattagokat, akiknek jelenlegi felkészültsége alkalmas arra, hogy 
  rögzítsék és közvetítsék a színházi helyzetekben kódolt színpadi üzeneteket.


2.
Nem musical és opera énekeseket keresünk, de nagyon fontos, hogy ne pusztán szeress énekelni,
de olyan szinten legyél, hogy képes legyél megfelelni a zenei anyagunk követelményének,
képes legyél csapatban énekelni (előny, ha többszólamú feladatokat is tudsz vállalni), azaz
meglegyen a stabil tempó érzék, és a hangnemben való éneklés képessége.
A dalainkat korrepetíció útján lesz időd elsajátítani, de a kurzus során nem tudunk megtanítani énekelni.

3.
A szóbelink egyszerű: a hozott szövegeiddel képesnek kell lenned arra, hogy szabadon dolgozz.
Nem végzett színművészeket keresünk, hanem figyelni, közösen gondolkodni és végleteket kipróbálni merő
alkotó fiatalokat.


TERVEZETT PREMIER IDŐPONT:
PINCESZÍNHÁZ, Budapest, 2024. június 11. 17 óra. (Kiemelt érdeklődés esetén 20.00-tól is tarthatunk előadást.)

 

A kurzus részvételi díja: 22.000 Ft/hó

 

 

AZ ÁSZ HÉTVÉGI KÉPZÉS MENETE

DÉLELŐTTI CSOPORTOK
SZOMBATONKÉNT

8:30-9:00 Gyülekezés

INTERAKTÍV SZÍNHÁZ CSOPORT - HALADÓ 1.

Tanárok: Balázs Ágnes és Gáspár Andás

9:00 - 10:55 – INTERAKTÍV  ALKOTÓMŰHELY 

VIZSGAKURZUS  - Balázs Ágnes

10:55 - 11:05 szünet

11:05 - 13:00 – AZ IMPROVIZÁCIÓ ALAPJAI, SZEREPJÁTÉKOK, KALANDJÁTÉKOK, PRÓBLÉMAMEGOLDÓ IMPRÓK,
LÉLEKGYAKORLATOK,ÉS ISMERKEDÉS MIHAIL CSEHOV SZÍNJÁTSZÁS TECHNIKÁIVAL

- Gáspár András

 

KLASSZIKUS ÉS KORTÁRS SHAKESPEARE CSOPORT - HALADÓ 2.

Tanárok: Balázs Ágnes és Gáspár Andás

9:00 - 10:55 – SHAKESPEARE A SZÓBAN, SHAKESPEARE A CSELEKVÉSBEN, SHAKESPEARE AZ IMPRÓBAN
SHAKESPEARE A ZENÉBEN TRÉNING
- Gáspár András

10:55-11:05 szünet

11:05 – 13:00 MUNKA SHAKESPEARE KLASSZIKUS ÉS KORTÁRS JELENETEKKEL, VALAMINT A JELENETEKRE ÉPÜLŐ
HELYZETGYAKORLATOKKAL 
-
Balázs Ágnes

 

DÉLUTÁNI CSOPORTOK

13:00-13:30 Gyülekezés

ALAPOZÓ KURZUS I-II.

Tanárok: Balázs Ágnes és Gáspár Andás

13:30 - 15:25 – ÖNISMERETI JÁTÉKOK, A JELENETÉPÍTÉS ALAPJAI, HELYZETGYAKORLATOK, 

MŰVÉSZI BESZÉD, JELENETÉPÍTÉSBalázs Ágnes

15:25-15:35 szünet

15:35-17:30 – KREATÍV JÁTÉK, KARAKTERJÁTÉK ÉS SZITUÁCIÓS GYAKORLATOK 

CSOPORTJÁTÉKOK ÉS IMPROVIZÁCIÓ 1. - Gáspár András

VASÁRNAPI CSOPORTOK

 

FELVÉTELI CSOPORT

Tanárok: Balázs Ágnes és Gáspár Andás

9:00 - 9:30 Gyülekezés

9:30 - 11:25 DRÁMÁK FELDOLGOZÁSA, JELENETEK KIDOLGOZÁSA,

                    IMPROVIZÁCIÓ, EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS - Gáspár András

11:25-11:35 szünet

11:35-13:30 DRÁMÁK FELDOLGOZÁSA, MŰVÉSZI BESZÉD,

                    HELYZETGYAKORLATOK, EGYÉNI FELKÉSZÍTÉS - Balázs Ágnes

 

KREATÍV ZENÉS JÁTÉK CSOPORT

Tanárok: Gáspár Andás, Balázs Ágnes, Gáspár Bianka, Csernai Mihály

13.40 - 14:00 Gyülekezés

14.00 - 18.00 Színésztréning, mozgás, zenés korrepetíció,
majd decembertől a júniusi bemutató próbái.

    


TANÍTÁSI NAPJAINK


Egy hónapban négy foglalkozást tartunk. Ha ünnepnap, vagy iskolai szünet miatt elmarad egy foglalkozás az adott hónapban, mindenképpen pótoljuk. A pótnapokat jeleztük  alább.
 

A SZOMBATI CSOPORTOK TANÍTÁSI NAPJAI:

Szeptember 2, 9, 16, 23, 30 (decemberi pótóra)
Október 7, 14, 21, 28
November 4, 11, 18, 25
December 2, 9, 16 – három hét szünet -
Január 13, 20, 27
Február 3, 10, 17, 24
Március 2, 9, 16, 23 – egy hét szünet –
Április 6, 13, 20, 27
Május 4, 11, 18, 25
Június 1, 8, 15, 22

Június  23. vasárnap VIZSGA   a 6SZÍNben (januári pótóra)

 

A VASÁRNAPI CSOPORT TANÍTÁSI NAPJAI:

VASÁRNAP
Szeptember 3, 10, 17, 24
Október 1, 8, 15, 22, 29 (decemberi pótóra)
November 5, 12, 19, 26
December 3, 10, 17 – két hét szünet -
Január 7, 14, 21, 28
Február 4, 11, 18, 25
Március 3, 10, 17, 24 – egy hét szünet –
Április 7, 14, 21, 28
Május 5, 12, 19, 26
Június 2, 9, 16,

Június  23. vasárnap VIZSGA  a 6SZÍNben a "FELVÉTELI CSOPORTNAK".

Június 11. kedd, BEMUTATÓ a PINCESZÍNHÁZBAN a "KREATÍV ZENÉS JÁTÉK CSOPORTNAK".
(A bemutató napján délelőtt és délután is próbálunk a színházban!)

 A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Az időpontokat írd fel, nyomtasd ki, és oszd meg a szüleiddel, hogy ők is tudjanak tervezni veled!

********


A JELENTKEZÉSEKET OKTÓBER VÉGÉIG VÁRJUK! HA KÉSŐBB TALÁLNÁL RÁNK, ÍRJ A
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
címre!

 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE A "PRIVÁT HELY" NEVŰ KÖZÖSSÉGI TÉR

BUDAPEST, VI. ker. 
EÖTVÖS UTCA 46.
(Eötvös utca és Szobi utca sarok!
Bejárat a Szobi utca felől)

2 percre a Nyugatitól és 50m-re a Nagykörúttól

 

JELENTKEZÉS

Honlapunk "ÁSZ DRÁMAISKOLA" menüjét legördítve megtalálod 
a "JELENTKEZÉS" aloldalt!

Amit tudnod kell: a diákokat a jelentkezés sorrendjében regisztráljuk. 
Csak szabályosan kitöltött, fotóval feltöltött jelentkezési lapot fogadunk el!

Ha két kurzusra is jelentkezel, jelöld meg azt a kurzust, amelyikre mindenképpen szeretnél járni.
A második kurzust csak akkor látogathatod, ha azt a létszám lehetővé teszi. Megértésedet köszönjük!

DUPLA CSOPORTOK tandíja 35.000 Ft/hó
ALAPOZÓ + FELVÉTELI CSOPORT
HALADÓ + FELVÉTELI CSOPORT
ALAPOZÓ + "ZENÉS"CSOPORT
HALADÓ +"ZENÉS" CSOPORT
FELVÉTELI CSOPORT + "ZENÉS" CSOPORT

SZB 4685

VÁRUNK!