ÁSZ Képzések

ÁSZ Tábor & ÁSZ Drámaiskola

ÁSZ DRÁMAISKOLA JELENTKEZÉS INDUL!

2018. augusztus 06.

dramiskola001

 

2018. augusztus 20-án 9.00-kor honlapunk ÁSZ DRÁMAISKOLA aloldalán, a "Kurzusok" címszó alatt megtalálod, hogy milyen kurzusokkal indítjuk el a 2018/19-es tanévét szeptember eljén! Az elsősöknek már most van lehetősége előjelentkezni!

Az online jelentkezés 2018.08.21. 9.00 órakor indul!

 

 
 
 
 

  sz dramaiskola vizsga 2018021   Az ELSŐ ÉVFOLYAMRA JELENTKEZŐK számára lehetővé tettük az előjelentkezést! Ha szeretnél a 2018/19-es tanévünkre az első évfolyamba  jelentkezni – ha 2019-ben felvételizel, akkor emellé a kurzus mellé a FELVÉTELI CSOPORT kurzusát is felveheted majd -  de nem vagy még Ász tag, írj nekünk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az augusztus 21-én honlapunkon megjelenő online jelentkezési lapunkat így is ki kell töltened majd, de a jelentkezési lap visszaküldése elsőbbséget biztosít számodra.Nálunk nincs felvételi: egyetlen korlát a csoportlétszám!

Addig is barangolj a honlapunkon, olvashatsz az ÁSZ DRÁMAISKOLÁRÓL és az ÁSZ TÁBORRÓL IS! Fotógalériánkban képek, videógalériánkban videókon láthatod mit jelent az ÁSZ!?sz dramaiskola vizsga 2018181

HIVATALOS ONLINE JELENTKEZÉS INDUL VALAMENNYI KURZUSUNKRA– a terveink szerint lesz KEZDŐ, FELVÉTELI, ZENÉS ÉS KORTÁRSDRÁMA kurzusuk -a "JELENTKEZÉS AZ ÁSZ DRÁMAISKOLÁBA" aloldalon2018.08.21.-én 9.00-kor!

Ha szeretnél tudni az Ász megmozdulásokról, látogass el honlapunkra, vagy legyél tagja az Ász Tábor facebook csoportnak.Keress fel minket a facebookon és jelezd jelentkezési szándékod.Honlapunk "Kapcsolat" aloldalán e-mailt is küldhetsz nekünk, minden kérdésedre választ adunk!  Várunk!

Legyenek Ász napjaid!   >

 

 Vissza a hírekhez