HelyszínAhol együtt vagyunk

OKTATÁSUNK HELYSZÍNEI

2022.02.21.

bejaros27 


DRÁMAISKOLÁNK HELYSZÍNE

DRÁMAISKOLÁNK ÉS NYÁRI BEJÁRÓS TÁBORAINK HELYSZÍNE IMMÁRON HARMADIK ÉVE A PRIVÁT HELY.
A NYUGATIHOZ EGY PERCRE TALÁLSZ MEG MINKET A SZOBI ÉS AZ EÖTVÖS UTCA SARKÁN.

CÍM:
Budapest
Eötvös utca 46 (Az Eötvös és Szobi utca sarkán a Szobi utcában!)

Próbahelyünk két nagy teremmel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak drámafoglalkozások és színházi próbák lebonyolítására. A 60m2-es helyiségekben már több színházi alkotócsapat, dráma és iskolai csoport is dolgozott hétköznaponként. Hétvégenként a Privát hely az Ász drámaiskolának ad otthont.Próbahelyünk a két nagy terem mellett egy konyhával és két mellékhelyiséggel is rendelkezik. Ezen kívül 2 zuhanyzónk is van.
A konyhában mosogató, hűtő, vízforraló, mikro teszi kényelmesebbé a hosszabb próbákat és együttléteket.

bejaros301 

A próbatermek mögött kisebb terek teszik lehetővé, hogy a próbafolyamatok párhuzamosan is folytathatóak legyenek.


bejaros202bejaros01

bejaros21A Privát hely szeretettel várja a minőségi alkotófolyamatra váró fiatalokat és színházi műhelyeket!

AZ OTTALVÓS ÁSZ SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR HELYSZÍNE  VOLT 2021-ig  SOMOLGYDÖRÖCSKE.
A SÚLYOSAN MEGEMELKEDETT SZOLGÁLTATÁSI KÖLTSÉGEK  BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL NEM TESZIK LEHETŐVÉ, HOGY
OTTALVÓS TÁBOROKAT SZERVEZZÜNK.
2024-ben IS A PRIVÁT HELYEN TEREMTJÜK MEG AZ ÁSZ VARÁZSLATOT!
EDDIG MINDIG SIKERÜLT...:-)

SOMOGYDÖRÖCSKEI EMLÉKEK:

taborhely

OTTALVÓS TÁBORUNK helyszíne  Somogydöröcske mesés vidéke volt.
Az ÁSZ-nak, úgy éreztük,  a pilismaróti és horányi helyszínek után méltó helyet találtunk, ahol a varázslat folytatódott.

CÍM:

SOMOGYDÖRÖCSKE
Nyugati út 166.Somogydöröcske a Somogyi-dombságon, a Koppány-völgye kistérségben található. A hely remek adottságokkal rendelkezik. Csodálatos csendes falusi környezetben fekszik, nagy szabad területtel, és ideális oktató termekkel rendelkezik. Tábor modern, minden eszközzel és létesítménnyel felszerelt,  így nívós helyszínt tud biztosítani mindenfajta tábornak, az erdei iskolától a gólyatáborig. Nem csak kellemes nyugodt pihenést biztosít, hanem sok-sok szórakozási lehetőséggel is szolgál, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt vidám emlékekekel térjenek haza, és őrizzék meg azokat emlékezetükben. A tábor hatalmas területen, 5 hektár részen terül el, plusz még 2 hektár erdős rész is tartozik hozzá. Kalandokat ígérő, kreativitásra ösztönző, inspiratív környezet.Az Ász tábor igényeit tökéletesen kiszolgáló foglalkoztatókkal és izgalmas szabadtéri terekkel rendelkezik Somogydöröcske: 1db 90mterem, 2db 70més 2db 50 mkülönálló terem szolgál majd foglalkoztatóul, amely a korábbi évekkel apró kompromisszumaival  ellentétben minden csoportnak megfelelő próbahelyet biztosít, amellett,  hogy a tábor több hektáros területei is izgalmas projektek  kidolgozását teszi lehetővé. A közel 300 m2- res ebédlő helyiség is gyorsan átalakítható lesz  egész táboros programok,  bulik, vagy projektbemutatók számára is.
A tábor modern szállásépületei (4 db) kétszintes kő épületek. Összesen 15 db szoba van a földszinten, 2-4 fő részére.  Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. Az emeleten szintén 15 szoba van, 4-6-8 fősek, szimpla ágyakkal. Az emeleti szobákhoz 16 főként tartozik egy vizesblokk, wc, mosdó és zuhanyzókkal felszerelve.

taborhely591  

A tábor mellett strandröplabda pálya található, míg a tábor területén focipályát lehet kialakítani, továbbá egyéb sportszerek, játékszerek, pingpongasztal is található lesz a táborban. Terveink szerint csocsó, méta is színesíteni fogja a programot, valamint nagy medencéket is szeretnénk felállítani. taborhely191  2019-2021-ig olyan táborhelyet sikerült választanunk, ahol a helyi étkezési és egyéb szolgáltatások minősége ugyanazt a színvonalat biztosította, mint a táborunk sok éven át kiérlelt szakmai színvonala. Nagy megelégedésünkre a táborhely konyhája az elárt minőségi követelménynek eleget tett.

taborhely471   A tábort kétféleképpen lehetett megközelíteni. Autóval az M7-es autópályán Szántódnál kell a 6505-ös út felé hajtani. A Tabi elágazásnál balra kanyarodva a 6511-es út felé kell hajtani, majd mintegy 2km múlva a Szőllőhegy úton újabb 2 km-t haladva a Petőfi Sándur utcán eléred a Kossuth Lajos utcát, amelyen egyenesen kell haladnod. Ez az út keresztül halad kell Miklósin, majd Kárán. Szorosadon el kell fordulni a Dózsa György útról jobbra a 6508-as út felé.  A somogydöröcskei elágazásnál balra kell Döröcske felé hajtani. Ezen az úton mintegy 10km múlva eléred Somogydöröcskét, ahol már hallani fogod, hogy merre van az ÁSZ....  Siófokitól csatlakozást biztosítottunk busszal közvetvetlenül a táborba. A tábor utolsó napján is biztosítottuk ezt a lehetőséget. A buszköltség díja max. 4000Ft volt oda-vissza, 2000FT, ha csak egy utat vettek a diákok igénybe.