ÁSZ TeamAkikre számíthatsz

 

ÁSZ TEAM

 

ITT TALÁLHATOD "CSAK CHALLENGE" TÁBORUNK  ÉS KORÁBBI TÁBORAINK TANÁRI GÁRDÁJÁNAK MUNKÁSSÁGÁT BEMUTATÓ TÁJÉKOZTATÓT. 

 

TANÁR FOTÓK2222
Gáspár András Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1993-ban végzett Iglódi István osztályában. Az ÁSZ Tábor művészeti vezetője immáron 13. éve. Az ÁSZ Drámaiskola alapítója, tanára. Évekig dolgozott az RTL KLUB műsorvezető-főszerkesztőjeként és a Magyar Televízió műsorvezetőjeként. A S.Ö.R. és G.Ö.R.CS. című előadásokban látható a Hatszín Teátrum színpadán,  ahol 2017-ben mutatták be az „Arian Mole újabb kínszenvedési a felnőttkor küszöbén” című rendezését. 2019-ben két színdarabot rendezett. A Pinceszínházban látható a "MEGHALLGATÁS" című pszichokrimi és a Szentendrei Teátrum ősbemutatója a "PETŐFI-JÁTÉK" című zenés játék, amely 2020 tavasza helyett 2021 tavaszán lesz látható  Pesti Magyar Színházban. Ismert szinkronhang (pl. Amerikai Pite - Stifler; Jamie Oliver; Kung-fu Panda; Gulliver; Suicide Squad - JOKER). Az RTL-KLUB Barátok közt című szappanoperájában Petrik Gedeon ügyvéd megformálója. 2016-ban a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) fesztiválprogamjának programvezetője volt. 2019/20-ban a TV2 "Minta apák" című sorozatának szereplője. Többször szerepelt a DUNA TV "Családi kör" című sorozatában.  2020-tól  Móra Könykiadó írója. Első könyvének címe: FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA. 

Várom, hogy ismét találkozzunk! Régóta ismerjük egymást. Lehet, hogy még nem vagy a diákom, lehet, hogy még soha nem találkoztunk, de majd megérzed te is, milyen régi ismerősök vagyunk. Úgy fogunk dolgozni, beszélgetni, alkotni, játszani, őrültködni, mintha ugyanannak a játszótérnek lennék az állandó látogatói évek, évtizedek, évszázadok, évezredek óta. Érteni fogjuk egymás nyelvét, hiszen a mi nyelvünk az alkotás nyelve, a színház nyelve, a játék nyelve. Játsszunk együtt! Csak jó lehet! 

Gáspár  András


TANÁR FOTÓK242  

Balázs Ágnes a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1993-ban végzett Iglódi István osztályában. 2008 óta szervezője és vezetője az ÁSZ Színjátszó Tábornak. Az ÁSZ Drámaiskola vezetője, tanára.Színésznő, drámaíró, író, és zeneszerző. Évekig televíziózott. Számos film hősnőjének szinkronhangja. (Pl. Harry Potter - Bellatrix). 2003 óta jelennek meg könyvei. 2004 óta a Móra Könyvkiadó állandó szerzője. Több színdarabja mellett, "Andersen, avagy a mesék meséje" című zenés játéka számos hazai színház repertoárján szerepelt és Németországban három színház is játszotta a darab balett változatát. Társírója az "Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén" című színdarabnak, amelyet a Hatszín Teátrum mutatott be 2017-ben. 2019-ben "Meghallgatás" című színdarabját a Pinceszínház és "Petőfi-játék" című street work-out musicaljét a Szentendrei Teátrum mutatta be. A Petőfi-játék története 2020 márciusában a Pesti Magyar színház színpadán folytatódik.  Honlapjának címe: www.balazsagnes.hu  

 Tanulságos év van mögöttünk, lesz miről beszélgetni, lesz miről mesélni. Várom, hogy újra  együtt alkossunk és újra sokat tanuljunk önmagunkról és egymástól! A 2021-es tábor nyolc napos, lesz időnk megállni, hallgatni és figyelni. Biztos vagyok benne, hogy idén is csodák születnek, nagyon várom, hogy újra megelevenedjen a tábor kalandos helyszíne. Együtt ismét varázslatos világokat teremtünk! 

Balázs Ágnes


BARNI KÉP1 

Dékány Barnabás 2016-ban diplomázott színészként a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, Bagossy László-Pelsőczy Réka osztályában. Az Orlai produkció számos előadásában szerepelt és szerepel a Belvárosi színházban és a Jurányi Házban. Az Átriumban Bodó Viktorral is dolgozott a "Krakken művelet"-ben, továbbá címszereplője volt a Hatszín Teátrum „Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén” című előadásának. Színészként és rendezőként is dolgozik. Jack Keroack művéből Úton címmel írt és rendezett előadást az SZFE-n.  Az SZFE "Solaris" című produkciójával, melynek írója és rendezője, meghívást kapott 2016-ban a POSZT-ra. 2018-as rendezése a Grecsó Krisztián regényéből készült "Megyek utánad", amely a szegedi Thealter Fesztivál sikeres előadás volt. Ez utóbbi produkció 2019-től a Jurányi Ház siker darabja. A WELLHELLO együttes dalai által ihletett #sohavégetnemérős mozifilm szereplője.2018 tavaszán az RTL-KLUB műsorán futó „Tanár” című sorozat főszereplője volt. 2019-ben a Jurányi Inkubátorházban két új Orlai produkcióban is feladatot kapott. Címszereplője volt a "Mr. Sloan szórakozik" bemutatónak és jelenleg is látható a Kerékgyártó  István "Hurok" című művéből készült előadásban.A 2019/20-as évadban számos további színházi projektben dolgozik. Szereplője az Átrium "Egy,kettő, három" és az Örkény Színház "Hamlet" előadásainak. A Belvárosi színház "Szemünk fénye" előadásának szerepője, ahol áprilistól az "Amy világa" című produkcióban is látható, amelyet Valló Péter rendez. Ős Ászos, 16 évesen az ÁSZ TÁBOR 1.0 diákja volt már 2008-ban. Az Ász Drámaiskolában 2017-2020-ig tanított. Az ÁSZ 2015 CHALLENGE 1.0 tábor megálmodója és csoportvezetője. 2020-ban elindította saját színházi műhelyét, melynek neve: SPOT.  2021-ben hetedszer vezet csoportot az Ász Táborban. 

 

HÁLÓ ICH MÖCHTE SZÍNHÁZ MIT YOU MACHEN IN HUNGARIAN LANGUAGE, ON DÖRÖCSKE VON SOMOGY,
MIT GROSSE KREATIVE ENERGY UND LELKESEDÉSUNG OF TEATRICHE ARBEIT,
HOW KANN ICH CAPSLOCK OFFTURNEN?

Dékány Barnabás

Herczeg Adrienn formázott2 

Herczeg Adrienn 2004-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Hegedűs D. Géza osztályában. 2007-ben Nívó-díjat kapott, a 2007/2008-as évadban neki ítélték a legjobbnői mellékszereplőnek járó Színikritikusok Díját. 2008-ban Szendrő-díjjal, 2009-ben a Pécsi Országos Színházi Találkozó„Legjobb női főszereplő” díjával ismerték el színészi munkáját.2009-ben Pécs Megyei Jogú Város neki ítélte a Városháza Emlékérmet. 2010-ben Soós Imre-díjat kapott.2011-2017-ig a Vígszínház társulatának tagja.Jelenleg a Vígszínház„Rendezés”,,a Pécsi Nemzeti Színház „Veszedelmes Viszonyok”  és Mecseki Tigris előadásában, ez utóbbiban a K2 Színház társulattal dolgozva, valamint  a Jurányi Inkubátorház „Bebújós” című produkcióiban. Látható továbbá a Kortalan Kortárs színházi sorozatban a Mozsár Műhelyben projektjében. 2018-as bemutatója az Öldöklés Istene, amely az Átrium előadása. 2015-től a Pesti Magyar Színiakadémia tanára és tanít a Pécsi Művészeti Gimnáziumban színjátékot és ugyanitt a felnőttképzésen vers és prózát. A 2019/20-as évadban a Pécsi Nemzeti Színház több produkciójában szerepelt. Játszott a Fomo. című mozifilmben. Szereplője a TV2 Minta apák és az RTL-KLUB Mellékhatás című sorozatának. 

Nagyon várom az Ász tábort, tavaly már challenge táborban is volt részem! Felemelő volt! Azt hiszem idén sem lehet ez másként!
Jó ide visszajárni, mert soha nem ér csalódás!Mindig van valami új!

Öröm, kihívás, munka, és olyan emberek, akikkel szeretek együtt lenni és gondolkodni! Megbecsülendő!:-)

Herczeg Adrienn

TOVÁBB OLVASOM