ÁSZ TeamAkikre számíthatsz

 

ÁSZ TEAM

 

Itt találhatod a 2024-es 7 napos táborainkban dolgozó csoportvezetők rövid életrajzát!

HA A TOVÁBB GOMBRA KATTINTASZ, MEGTEKINTHETED, HOGY KIK TANÍTOTTAK NÁLUNK AZ ELMÚLT ÉVEKBEN.

 

TANÁR FOTÓK2222
Gáspár András Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1993-ban végzett Iglódi István osztályában. Az ÁSZ Tábor művészeti vezetője immáron 13. éve. Az ÁSZ Drámaiskola alapítója, tanára. Évekig dolgozott az RTL KLUB műsorvezető-főszerkesztőjeként és a Magyar Televízió műsorvezetőjeként. A S.Ö.R. és G.Ö.R.CS. című előadásokban látható a Hatszín Teátrum színpadán,  ahol 2017-ben mutatták be az „Arian Mole újabb kínszenvedési a felnőttkor küszöbén” című rendezését. 2019-ben két színdarabot rendezett. A Pinceszínházban volt látható a "MEGHALLGATÁS" című pszichokrimije és a Szentendrei Teátrum ősbemutatója volt a "PETŐFI-JÁTÉK" című zenés játék, amelyből TV-játékot is rendezett. 2022-es színházi bemutatója volt a Mephisto, amely a Bethlen Téri színházban volt látható, s amelyben a TÁBORNAGY főszerepet alakította.  Ismert szinkronhang (pl. Amerikai Pite - Stifler; Jamie Oliver; Kung-fu Panda; Gulliver; Suicide Squad - JOKER). Az RTL-KLUB Barátok közt című szappanoperájában Petrik Gedeon ügyvédet formálta meg. 2016-ban a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) fesztiválprogamjának programvezetője volt, azóta több színházi minifesztivál igazgatója volt. 2019/20-ban a TV2 "Minta apák" című sorozatának szereplője. Többször szerepelt a DUNA TV "Családi kör" című sorozatában.  2020-tól  Móra Könykiadó írója. Két könyve jelent meg eddig: a FÖLD 2 ZÁRÓVIZSGA sci-fi 2021-ben, míg 2022-ben a HÉJNÉLKÜLI disztópikus kalandregény.  A 2023-as Könyvhétre érkezett harmadik regénye, a TISZTA című történelmi romantikus triller. Jelenleg a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem doktori képzésének másodéves hallgatója.

Hogy miért szeretjük csinálni? Mert a színházcsinálás varázslat. Miközben varázsolni tanítod a tanítványaidat nem csak a "varázslótanoncok" változnak, de változik a világ és változol önmagad is. Csak a változásnak van értelme. Ami állandó az poros, unalmas, élettelen. Azon dolgozunk teház, hogy a világba színek, élet, nevetés, boldogság költözzön. Ez a legtöbb, amit a színjátszáson keresztül adhatok.

Gáspár  András

agi440x640 2  

Balázs Ágnes a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1993-ban végzett Iglódi István osztályában. 2008 óta szervezője és vezetője az ÁSZ Színjátszó Tábornak. Az ÁSZ Drámaiskola vezetője, tanára.Színésznő, drámaíró, író, és zeneszerző. Évekig televíziózott. Számos film hősnőjének szinkronhangja. (Pl. Harry Potter - Bellatrix). 2003 óta jelennek meg könyvei. 2004 óta a Móra Könyvkiadó állandó szerzője. Népszerű Lufi-sorozata, amely számos általános iskolában kötelező vagy ajánlott olvasmány, a 2022-ben önálló sorozatban jelent meg. Több színdarabja mellett, "Andersen, avagy a mesék meséje" című zenés játéka számos hazai színház repertoárján szerepelt és Németországban három színház is játszotta a darab balett változatát. Társírója az "Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén" című színdarabnak, amelyet a Hatszín Teátrum mutatott be 2017-ben. 2019-ben "Meghallgatás" című színdarabját a Pinceszínház és "Petőfi-játék" című street work-out musicaljét a Szentendrei Teátrum mutatta be.  Honlapjának címe: www.balazsagnes.hu  

Gyere, és tapasztald meg az Ász életérzést nyáron is! Intenzív napok várnak rád, rengeteg játék,szakmai fejlődés, ötletelés, beszélgetés. Éld át az együtt alkotáscsodáját,  légy egy elfogadó közösség tagja! Várunk!
Balázs Ágnes 
 

Balázs Ágnes

Bibi fotó copy
 


Gáspár Biankát az Ász nevelte. 10 éves volt, amikor először táborozott, 8 évet járt drámasiskolába, ahonnan egyenes út vezetett a színművészeti felvételikig. 2 évet volt a budapesti Pesti Magyar Színiakadémia növendéke, ahol szerelmes lett a báb műfajába, és 2020-ban felvételt nyert a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem színész szakára báb szakirányra. 2023-ban végezte el az egyetemet. Szereplője volt az Adrian Mole újabb szenvedései a kamaszkor küszöbén (6SZÍN), a Petőfi Játék (Szentenderi Teátrum) valamint a Kincses Sziget, a Muzsika hangja (Pesti Magyar Színház) előadásoknak. Évekig volt seniot az Ász Táborokban, és 2023-tól az ÁSZ DRÁMASIKOLA tanára. A drámaiskola zenés csoportjában készülő Carson Coma zenékre épülő szürreális zenés játékban mozgástervezőként dolgozik.

Kedves jövendőbeli Ászos!
Ha izgulsz eljönni a táborba, hidd el, tudom, hogy mit érzel, az első Ász táborom előtt én is rettegtem, aztán egy pillanat alatt magával ragadott az a végtelen szeretet energia, ami körülöleli ezt a tábort. Gyere, ha egy olyan közösséghez szeretnél tartozni, ahol önmagad lehetsz, gyere ha játszani akarsz, gyere ha fejlődni akarsz, de legfőképpen csak gyere el, lépd át a tábor küszöbét, mert ehhez kell a legtöbb bátorság, a többi már mind megy majd magától. Én azon leszek, hogy úgy menj majd el a táborból, hogy azt mondhasd, megérte hallgatni rám, és eljönni.
Ott találkozunk!

Gáspár Bianka

TOVÁBB OLVASOM