ÁSZ Képzések

ÁSZ Tábor & ÁSZ Drámaiskola

ÁSZ DRÁMAISKOLA JELENTKEZÉS INDUL!

2019. augusztus 14.

2019. augusztus 14-én 20 óra 14 perctől honlapunk ÁSZ DRÁMAISKOLA aloldalán a drámaiskoláról az "Ismertető" aloldalon, míg induló kurzusainkról a  "Kurzusok" címszó alatt olvashatsz. 


Az online jelentkezés 2019.08.21. 20 óra 21 perckor indul a "Jelentkezés" aloldalon!

LOGO 2019

Az első évfolyam iránt érdeklődőknek már most van lehetősége előjelentkezni! Egyebet nem kell tenni, mint elküldeni e-mailen egy jelentkezési szándékról szóló üzenetet. Az előjeletkezők elsőbbséget élveznek az online jelentkezés elindulásakor!

 
 

dramaiskolavizsa28   Az ELSŐ ÉVFOLYAMRA JELENTKEZŐK számára tehát lehetővé tettük az előjelentkezést! Ha szeretnél a 2019/20-es tanévünkre az első évfolyamra  jelentkezni, de nem vagy még Ász tag, írj nekünk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és megkapod előjelentkezési lapunkat, amit kitöltve kell visszaküldened! Az augusztus 21-én honlapunkon megjelenő online jelentkezési lapunkat így is ki kell töltened majd, de a jelentkezési lap visszaküldése elsőbbséget biztosít számodra. Nálunk nincs felvételi: egyetlen korlát a csoportlétszám!  Ha 2020-ban felvételizel, de még nem végezted el nálunk az első évfolyamot, a FELVÉTELI CSOPORT kurzusa mellé mindenképpen fel kell venned az első évfolyam kurzusát. 


Kedves Látogató! Barangolj a honlapunkon, olvashatsz itt az ÁSZ DRÁMAISKOLÁRÓL és az ÁSZ TÁBORRÓL IS!
Fotógalériánkban képek, videógalériánkban videókon láthatod mit jelent az ÁSZ!?dramaiskolavizsa6

HIVATALOS ONLINE JELENTKEZÉS VALAMENNYI KURZUSUNKRA 2019.08.21-én indul este 8 óra 21 perckor.

Ha szeretnél tudni az Ász megmozdulásokról, látogass el honlapunkra, vagy legyél tagja az Ász Tábor facebook csoportnak.Keress fel minket a facebookon és jelezd jelentkezési szándékod.Honlapunk "Kapcsolat" aloldalán e-mailt is küldhetsz nekünk, minden kérdésedre választ adunk!  Várunk!

Legyenek Ász napjaid! 

 Vissza a hírekhez