ÁSZ Képzések

ÁSZ Tábor & ÁSZ Drámaiskola


ÁSZ IFJÚSÁGI SZÍNJÁTSZÓ TÁBOROK - 2024

2024.01.01

TÁBOROK 2024 copy

 

 ***

 ÁSZ WORKSHOP 1.
Szakmai napok, meghívott vendégtanárokkal
JÚNIUSBAN!

2024. június 26-28.

13-20 éveseknek

MEGTELT!!!

 

   A TANÁRI KAR

WORKSHOP 1.2 JÓÓÓcopy

 

***

 

     ÁSZ BEMUTATÓS TÁBOR
Színjátszó tábor nagyszínpadi bemutatóval a 6SZÍN-ben

2024. július 1-7.

13-20 éveseknek

 
MEGTELT!!!

 

Bemutatos Meghirdetes copy

  A TANÁRI KAR
                    

2022 bejáros hirdetmeny jo

 


***

WORKSHOP 2.
Színházszakmai tábor, vendégtanárokkal

2024. július 10-12.

13-20 éveseknek

 

VENDÉG KURZUSADÓINK


WORKSHOP 2 jó2

 


***

ÁSZ CHALLENGE
SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR
A színházcsinálók tábora, szakmai kihívásokkal

2024. július 15-21.

13-20 éveseknek

 

MEGTELT!

 

  A TANÁRI KAR

 

Challenge MEGHIRDETÉS2

 


Kattints a "TOVÁBB OLVASOM" gombra a további részletekért!

ÍME:

 

Tovább olvasom...

4 ÁSZ SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR LESZ?
-  A terveink szerint igen! 2024 nyarán  4 különböző tematikájú BEJÁRÓS tábort tartunk Budapest szívében, az ÁSZ DRÁMAISKOLA "Privát helyén".

MI A WORKSHOP, MI A CHALLENGE?
 Az ÁSZ Tábor/ A Táborról  aloldalunkon mindenről bővebben beszámolunk, itt a legfontosabb infókat találod:
- Az ÁSZ WORKSHOP táborokban olyan színművészekkel dolgozhatsz, akiket színpadon láttál, s nálunk 3 napon keresztül találkozhatsz. A Workshop 1. során, immáron harmadszor, Bach Kata és Wunderlich József, a Vígszínház művészei lesznek a vendégtanáraink. A WORKSHOP 2. táborunkban az improvizáció áll a középpontban! Az első két napban Dékány Barnabás és Egger Géza ifjú színművészekkel, a NAGY IMPROVIZÁTOROK-kal dolgozhatsz, akik Campbell: Ezerarcú hős című munkája alapján dolgoztak ki egy képzelet/mesék/regék/fantasy és fantasztikum világában kalandozó improvizációs technikát. A módszert évek óta fejlesztik, és több közésségformáló és megmozgató impro showt is tartottak már Budapesten és különböző fesztiválokon. AZ ÁSZ TÁBOR IDEI ÚJDONSÁGA, hogy a tábor első két napján a szabadba is kiszabadulunk, és a Margit- szigeten is szabadjára engedjük a fantáziánkat minimum egy (de lehet, hogy kettő!!!)  nagy közös impro-happening keretében!  A tábor záró napján Kálloy Molnár Péter színművész-rendezővel dolgozhattok, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem osztályvezető tanára. Péter abból tart majd nektek ízelítőt, hogy hogyan dolgozott a népszerű BEUGRÓ című televíziós impro-műsor sorozatban, és miként fejleszteni színésznövendékeit a budapesti SZFE-n. A Workshopokon az Ász-képzések vezetői, Balázs Ágnes és Gáspár András is segíti a vendégtanárok munkáját kreativitás- és improvizációs készség fejlesztő játékokkal.
- Az Ász Challenge tábor a kihívások tábora. 7 nap alatt egy 4 és egy 3 napos próbafolyamatban, 2 csoportban dolgozva 2-2 színházi előadás születik. A drámaiskola tanárai (Balázs Ágnes és Gáspár András) mellett idén, miként tavaly is,  Gáspár Bianka bábművésszel és Dékány Barnabás színész, rendezővel is dolgozhatsz A kreatív s
zínházi alkotó-és próbafolyamatban színész, dramaturg, rendező, díszlettervező, és zenész is lehetsz. Ha szereted kihívásokat itt a helyed!  A műhelymunka eredményét az alkotócsoportok egymásnak mutatják meg (az előadásokat rögzítjük, feltöltjük a facebook csoportba!)
MI VÁR A BEMUTATÓS TÁBORBAN?
- Az Ász Bemutatós táborban nagyszínpadon mutathatod meg a tehetségedet! A csoportvezetők és a tanársegédek vezetésével 6 nap alatt egy-egy előadás alkotói folyamatában vehetsz részt, és a 7. napon, a budapesti 6SZÍN színpadán felléphetsz a családod és a barátaid előtt.  Az előadás minden érdeklődő számára ingyenesen látogatható!

 
MI VÁR MÉG A TÁBORAINKBAN?
- Szakmai beszélgetések, ahol a bemutatott projekteket elemezzük közösen.

- A 3 napos táborokban 19.00-21.00-ig  probálunk, az utolsó nap estéje a buli estéje, míg a 7 napos táborokban lehetőség nyílik változatos szabadidős programokra: lesz slam poetry, stand-up percek, impro-dömping, disco, játékterem, duma-klub, KI MIT TUD?, csók csata, egypercesek, és persze  kalandjáték...
- további kihívások: sporversenyek, szellemi vetélkedők és közös zenélés!
FIGYELEM!
Táboraink bejárós táborok. A részvételi költség nem tartalmazza az étkezést, de a próbahelyünkön  lehetőség van hűtőben tárolni az ételeket, és mikróban melegíteni is lehet. A próbahelytől pár lépésnyire számos gyorsétkezde, étterem található. Az étkezési szünetekben, igény esetén, az egyik tanársegédünk elkíséri a diákokat.
 
A 7 NAPOS CHALLENGE ÉS BEMUTATÓS TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJA: 48.000FT/fő

A fizetéssel kapcsolatos infók a "TÁBORRÓL" aloldalon részletesen megtalálhatóak!

A 3 NAPOS WORKSHOPOK RÉSZVÉTELI DÍJA: 33.000FT/fő


 A fizetéssel kapcsolatos infók a "TÁBORRÓL" aloldalon részletesen megtalálhatóak!
Légy az évről évre bővülő Ász-közösség tagja! Dolgozz egy összetartó csapatban! Oldódj fel az elfogadó, támogató, felszabadító légkörben! Fedezd fel a saját képességeidet! Tanulj meg koncentráltan, elmélyülten dolgozni! Válj nyitottabbá, köss könnyebben barátságokat! További friss információkat a honlap fenti menüsorán éred el az ÁSZ Tábor/ A TáborrólÁSZ tábor/ Az ÁSZ team és  ÁSZ tábor/Helyszín aloldalain találsz! 

 

A JELENTKEZÉS aloldalon megtalálod a részletes fizetéssel kapcsolatos infókat, és az ONLINE jelentkezési lapot is minden táborunkhoz.

Ha bármi kérdésed lenne, a "KAPCSOLAT" aloldalon megtalálod, hogyan érhetsz el minket!
 

VÁRUNK!