ÁSZ Képzések

ÁSZ Tábor & ÁSZ Drámaiskola

ÚJ HELYSZÍN! ÚJ KALAND!

Ha kiváncsi vagy, milyen programot kínáltunk az ÁSZ 2019 - RELOADED táborban, kattints a további részletekért!

Tovább olvasom...

A TÁBORRÓL

MIÉRT RELOADED? MIÉRT ÚJRATÖLTVE?

Ez a 12. évünk! A tizenkettedik évben sem lesz az ÁSZ TÁBOR egy "tucattábor"! Sok-sok tapasztalat, sok-sok élmény, sokféle táborforma van már mögöttünk és egy vadontaúj táborhelyszín előttünk SOMOGYDÖRÖCSKÉN! (A helyszínől "HELYSZÍN" aloldalunkon olvashattok!) Elhatároztuk, hogy az új, inspiratív környezetet megtöltjük az évek során kiérlelt hamisítatlan ÁSZ feelinggel!  A megújulás lehetőséget ad arra, hogy újratöltsük az évek során módosult, régi formákat a vadonatúj helyszínen! Visszatérnek tehát az elmúlt 11 nyár elfeledett elemei is, hogy kiegészüljenek a vadonatúj táborhely által inspirált kalandokkal! Vár tehát az ÁSZ 2019 RELOADED tábor Somogydöröcskén!

A táborról részletesebben az "ÁSZ TÁBOR" aloldal "A táborról" menüjében olvashatsz!

Mi lesz biztosan az ÁSZ 2019 Reloaded táborban?

- Professzionális személyiség- kreativitás és improvizációs készség fejlesztő, projekt központú színjátszó kurzus, profi színésztanárok vezetésével.
- Színházi alkotó- és próbafolyamat, ahol színész, dramaturg, rendező, díszlettervező és zenész lehetsz.
- Challenge projekt, amit a tábor területén mutatsz be csapatoddal a többi táborozónak.
- "Gála projekt", amelyen több napon keresztül dolgozol csapatoddal és amelyet az ÁSZ GÁLÁN láthatnak először a táborozók és a barátok, ismerősök, akiket  meghívhatsz! 
- Extra programok: pl. Slam poetry, ÁSZ-JAM, KI-MIT-TUD, disco, éjféli egypercesek, esküvő, szingli klub, játékterem, színjátékos terem, filmklub.
- Sportversenyek, címerverseny, vetélkedők az ÁSZ KUPÁÉRT! 
- Szakmai beszélgetések, amelyeken a bemutatott projekteket elemezzük közösen., illetve egyetemekre felvett Ász színinövendékekkel beszélgethetsz az egyetemi és felvételi tapasztalatokról.
- És nem mellesleg: az ÁSZ-ban mindig történnek dolgok, amikre senki sem számít... 

Mi az, ami biztosan változik?

- Új a helyszínünk! Somogydöröcskéről a "HELYSZÍN" aloldalon olvashatsz!
- A konyha minősége változik! Táborhelyválasztásunk egyik sarkalatos pontja volt, hogy ezen a területen is professzionális legyen a befogadóhely szolgáltatása.
- Minőségi foglalkoztatóink lesznek! .5 egyenrangú foglalkoztató és egy hatalmas - próbahelyként is használható - étteremben lehet majd dolgozni amellett, hogy egy végtelen, vadregényes táborhely nyújt izgalmas próba- és játszóhelyet az alkotó teameknek.
- A táborhely megközelítése: a siófoki vonat pályaudvartól, igény esetén közvetlen buszt szervezünk oda-vissza Somogydöröcskére. Ennek költsége lentebb.
- Az ÁSZ GÁLÁRA a belépés - az eddigiekkel szemben - ingyenes!
- Nem kell idegenforgalmi adót fizetned!
- Új az ÁSZ GÁLA helyszíne: Zichy Mihály Művelődési Központ (CÍme: 8660 - TAB; Kossuth Lajos utca 86.) 
- Az ÁSZ GÁLA IDŐPONTJA: 2019-07-15


2008 óta töretlen sikerrel működünk! Légy az évről évre bővülő Ász-közösség tagja! Dolgozz egy összetartó csapatban! Oldódj fel az elfogadó, támogató, felszabadító légkörben! 
Fedezd fel a saját képességeidet! Tanulj meg koncentráltan, elmélyülten dolgozni! Válj nyitottabbá, köss könnyebben barátságokat!

Részvételi díj: 90.000 Ft.
Az összeg három részletben fizethető:
1. részlet: 10.000Ft - Határidő: a jelentkezést követő három nap. Június 20 után a jelentkezést követő nap.
2. részlet: 40.000Ft -  A jelentkezést követő 1 hét. Ha június 20 után jelentkezel, akkor kérjük ezt is az 1. részlettel együtt fizetni.
 3. részlet: 40.000Ft - 
Határidő: a helyszínen.

Ha Siófokról busszal szeretnél jönni a táborba, a busz költség 1500Ft/fő, ha csak az oda, vagy a vissza útra fizetsz be. 3000FT ez a díj, ha első és utolsó nap is szeretnéd a buszt igénybe venni. Ezt az összeget a 2. részlettel együtt kell átutalnod. 

TABszerk1
TABszerk3
TABszerk2

További friss információkat a honlap "TÁBORRÓL", "ÁSZ TEAM" és "HELYSZÍN" aloldalain találsz!

Ha bármi kérdésed lenne a "KAPCSOLAT" aloldalon megtalálod, hogyan érhetsz el minket!

VÁRUNK!

TALÁLKOZUNK JÖVŐRE, VAGY AZ ÁSZ DRÁMAISKOLÁBAN!

Vissza a hírekhez